Разпродажба!

Дървен Конструктор – Град + Подложка

Original price was: 65.00 лв..Current price is: 59.99 лв..

Тази играчка предлага неограничени възможности за ролеви игри и забавление, като редене на дървени кубчета и построяване на град или редене на пъзел улица и игра с дървени коли. Комплектът не само забавлява, но и учи детето на принципите на функциониране на града, развива ръчни умения, прецизност, търпение и разпознаване на форми и цветове. А голям плюс е също, че дървените играчки са издръжливи и могат да забавляват поколения, без притеснение за повреди, които могат да наранят детето.

В наличност

ТВОРЧЕСТВО И ЗАБАВА – Възможностите за забавление и ролеви игри тук са практически неограничени, така че това е играчка, която ефективно се справя със скуката. Дали ще се забавлява редейки дървените кубчета и построявайки град или ще реди пъзелът улица и ще играе с дървените коли...възможностите за забавление са много.

РАЗВИТИЕ – комплектът кубчета е не само страхотно забавление, но и придобиване на знания за света около нас, принципите на функциониране на града и др. Играейки с такава играчка детето развива и ръчни умения, учи се на прецизност и търпение, и упражнява разпознаване на форми, цветове и др.

УСТОЙЧИВ – дървените играчки гарантират забавление за по-дълго време и могат да забавляват поколения. Кубчетата са издръжливи и няма притеснение, че повреден елемент случайно ще нарани детето.

Включено:
- блокове: 115;
- подложка за пъзел: 20 части;
- автомобили: 7 превозни средства (пожарна, полиция, линейка, такси, хеликоптер, училищен автобус, лек автомобил);
- възможност за изграждане на сгради: банка, училище, книжарница, полиция, болница, пожарна, супермаркет, музей, кафене;
- 6 дървета;
- 2 знака;
- 2 фенера

Спецификация:
- материал: дърво, други: желязо + подложка (картон)
- размери: ширина/дълбочина: 54/42см;
- тегло: 2.200кг;
- тегло в опаковка: 2.400кг.

Комплектът от дървен конструктор - град + подложка е много голям - включва цели 115 различни вида блокчета и 20 части от пъзел, имитиращи улицата. Блоковете могат да се използват за изграждане на различни видове жилищни и обществени сгради, а комплектът включва и елементи като дървени превозни средства, знаци, фенери и дори дървета. Всичко това прави образователните строителни блокчета много реалистична играчка, която винаги побеждава скуката.

Допълнителна информация

Тегло 2.400 кг
Размери 36 × 25 × 8 см

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Този дървен конструктор – град + подложка е подходящ за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва 115 дървени блока, подложка за пъзел от 20 части, 7 автомобила, превозни средства (пожарна, полиция, линейка, такси, хеликоптер, училищен автобус, лек автомобил), възможност за изграждане на сгради (банка, училище, книжарница, полиция, болница, пожарна, супермаркет, музей, кафене), 6 дървета, 2 знака, 2 фенера.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X