Дървен Сортер / Пъзел

31.99 лв.

Този дървен сортер / пъзел представлява универсална играчка, изработена от естествен материал – дърво. Съчетава 7 различни функции, включително рибки за ловене с магнитни въдици, цветни кръгчета за нанизване, сортер с геометрични фигури и дървени мини пъзелчета. Стимулира въображението и креативността, развива концентрацията и логическото мислене. Помага за усвояване на цветове, числа и прости математически операции, като същевременно развива търпение и памет.

Изчерпан

ДЪРВЕН - пъзелът / сортер е изработен от естествен материал - дърво.

РАЗНООБРАЗИЕ - 7 функции в една играчка - има включени рибки за ловене с магнитни въдици, цветни кръгчета за нанизване, цифри, сортер с различни геометрични фигури, дървени мини пъзелчета, както и 3 математически знака, които да спомогнат за научаването на детето да смята, и доста цветове, които може да научи използвайки сортерите.

РАЗВИВА - цветният сортер стимулира въображението и креативността. Играта спомага развитието на концентрацията и логичното мислене. Освен това е чудесен начин да тренирате търпение в детето, както и паметта му.

НАУЧАВА - пъзелът е много добър начин и за изучаване на цветовете, на числата, а е полезен и при извършване на прости математически операции.

Включва:
- дървена основа
- въдица
- лъжица
- пръчици
- 10 рибки с магнит
- 3 математически знака
- 10 цифри
- 7 фигури
- 55 кръга
- 9 пъзела с превозни средства

Спецификация:
- материал: дърво
- размери: 41 х 22,5 х 6 см
- тегло: 0,625 кг
- тегло в опаковка: 0,930 кг

Допълнителна информация

Тегло 0.930 кг
Размери 40 × 50 × 5 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървен Сортер / Пъзел”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Дървеният сортер / пъзел е подходящ за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва дървена основа, въдица, лъжица, пръчици, 10бр. рибки с магнит, 3бр. математически знака, 10бр. цифри, 7бр. фигури, 55 кръга, 9 пъзела с превозни средства.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X