Разпродажба!

Детска Работилница с Инструменти

Original price was: 60.00 лв..Current price is: 45.00 лв..

Нашата детска работилница с инструменти представлява 2 в 1 комплект, удобно сгъваем в калъф за пренасяне. Разгънатият калъф се превръща в работилница с голям работен плот. Включени са разнообразни инструменти като бормашина, шублер, гаечни ключове, тресчотка с удължител, трион, чук, подвижно менгеме, отвертки, винтове и шайби. Това е отличен начин за развиване на концентрацията, търпението и паметта, като същевременно стимулира техническото и логическото мислене. Упражненията с инструментите подобряват ръчните умения и могат да бъдат полезни за по-нататъшно обучение.

В наличност

2в1 – комплектът се побира в специален калъф, което го прави лесен за пренасяне. След като се разгъне, куфарът се превръща в работилница с голям работен плот, просто едната част на куфара трябва да се завърти на 180 градуса и след това завийте краката и винтовете включени в комплекта, за да създадете работилница. Едно по-голямо дете би могло да се справи и само.

РЕАЛИСТИЧНО - работилницата включва доста на брой инструменти, които наподобяват техните реални еквиваленти – шублер, бормашина, отвертки, тресчотка с удължител, гаечни ключове, чук, ръчен трион, менгеме, винтове, шайби и други.

ЗАБАВЛЯВА - детето може да си играе на майстор или механик или да се почувства като татко, който извършва ремонт у дома.

РАЗВИВА - чрез детската работилница за инструменти, детето може да тренира своята концентрация и търпение си. Освен това, тя учи детето на техническо и логическо мислене, което подпомага правилното развитие на мозъка. Освен това могат да се изпълняват много дейности, които подобряват ръчните умения, като чукане, забиване и премахване на винтове, което може да бъде полезно например при учене на писане на по-късен етап.

В комплекта ще откриете:
Куфар;
Акумулаторна бормашина;
Шублер;
Ключ;
Тресчотка + удължител;
Хандбал;
Чук;
Заместник;
2 ламели;
Плоска отвертка;
Кръстосана отвертка;
6 дръжки;
Монтажни елементи – 8;
5 дълги болта;
17 къси винта;
16 шайби;
Хидравличен ключ;
Гаечен ключ с настройка.

Спецификации:
Възраст: 3+ години;
Размери с кутията (дължина/ширина/височина): 40/35/8 см;
Мощност на бормашината: 2хАА (не са включени);
Брой елементи в комплекта: 67;
Размери в разгънато състояние: 70/35/40 см;
Тегло на комплекта: 1,6кг.

Допълнителна информация

Тегло 1.600 кг
Размери 42 × 36 × 11 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Детска Работилница с Инструменти”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Детската работилница с инструменти е подходяща за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва Куфар, акумулаторна бормашина, шублер, ключ, тресчотка + удължител, хандбал, чук, заместник, 2бр. ламели, плоска отвертка, кръстосана отвертка, 6бр. дръжки, 8бр. монтажни елементи, 5бр. дълги болта, 17бр. къси винта, 16бр. шайби, хидравличен ключ, гаечен ключ с настройка.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X