Динозавър, Който Яде И Снася Яйца + Комплект Пластилин И Формички

24.99 лв.

Този комплект от динозавър, който яде и снася яйца + комплект пластилин и формички развиват въображението, креативността и ръчните умения на децата, като предоставя забавление както самостоятелно, така и с роднини или приятели. Динозавърът има ръце и крака, които могат да се поставят в различни позиции, и отворени уста и корем, за да може детето да го храни. С бутон над опашката се отваря долно отделение за съхранение, а динозавърът може да снася яйца. Комплектът включва безопасни резачки и печати, форма за яйца и 6 контейнера с пластилин, които могат да се комбинират за създаване на нови цветове.

В наличност

ПОДВИЖЕН ДИНОЗАВЪР - ръцете и краката на динозавъра са подвижни и могат да се поставят в различни позиции, а устата и коремът му са отворени, като благодарение на това детето може да храни динозавъра. Освен това над опашката на динозавъра има бутон, с който се отваря долното отделение за съхранение и динозавърът се изхожда. Освен това той може да снася и яйца, направени от детето.

ЩАМПИ И ФОРМИ - комплектът включва безопасни резачки и печати. Oсвен това е включена и форма за създаване на динозавърско яйце.

6 ЦВЯТА - в комплекта има 6 броя контейнери с пластилин. Като освен това, могат и да се комбинират за направата на различни цветове.

СТИМУЛИРАНЕ НА ТВОРЧЕСТВОТО - играта развива въображението и креативността на децата, както и ръчните им умения. Освен това дава възможност на детето да се забавлявате освен само, така и с роднини или приятели.

Включено:
- динозавър
- 4 печата + формички
- форма за яйце
- 6 кутийки с пластилин

Спецификация:
- цвят: многоцветен
- материал: пластмаса
- размери: 18,5 х 11 х 19 см
- тегло: 0,492 кг
- тегло в опаковка: 0.600 кг

Допълнителна информация

Тегло 0.600 кг
Размери 30 × 24 × 9 см

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Този динозавър е подходящ за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва динозавър, 4 печата + формички,
форма за яйце, 6 кутийки с пластилин.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X