Разпродажба!

Двулицева Дъска За Рисуване

Original price was: 72.00 лв..Current price is: 54.99 лв..

Двулицевата дъска за рисуване има 6 функции: рисуване с тебешир върху черната страна, рисуване с маркер върху бялата страна, сметало, задачи с математически функции (събиране, изваждане, умножение и деление), часовник с регулируеми стрелки и азбука, което я прави идеална за учене на азбуката, часовника и смятането, както и за забавление чрез рисуване. Изработена е от полирано дърво, което е безопасно за деца. Под дъската има рафт за съхранение на тебешири, маркери и други малки играчки. Тя развива концентрацията, паметта и е подходящ подарък както за момчета, така и за момичета.

Този продукт е временно изчерпан. Моля свържете се с нас при интерес.

1 ТЯЛО - 6 ФУНКЦИИ - двустранната дъска има 6 различни приложения - може да се рисува с тебешир върху черната дъска и да се рисува с маркер върху бялата страна. Освен това включва и сметалото, часовник, на който ще може свободно да настройвате времето със стрелките, задачи с математически функции и азбука. Тоест, комплекта включва всичко необходимо, за да учите детето на азбуката, часовникът, как да смянта или пък просто да се забавлява рисувайки.

ИЗРАБОТЕНА ОТ ДЪРВО - рамката на дъската е изцяло дървена, като дървото е полирано и безопасно за децата. Комплектът включва големи винтове, които позволяват удобно завъртане на дъската - с черната или бялата страна към вас/детето.

РАФТ - под дъската има рафт, който ще ви позволи да съхранявате например тебеширите, маркерите, гъбата за триене или други малки детски играчки.

Включено още:
- маркер с магнит
- гъба с магнит
- 5 тебешира

Спецификация:
- възраст: 3+
- сертификати: CE, EN 71
- материал: дърво
- размери (дължина/широчина/височина): 32/41/67см
- тегло на комплекта: 1,2 кг
- тегло с опаковката: 1.5кг

Дъската не само забавлява, но и развива концентрацията и упражнява паметта, учи на първите букви и цифри, както и на часовника. Това е страхотна идея за подарък и за момчета и за момичета!

Допълнителна информация

Тегло 1.5 кг
Размери 47 × 38 × 8 см

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Тази двулицева дъска за рисуване е подходяща за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Освен дъската и всички 6 функции към нея, в комплекта има още маркер с магнит, гъба с магнит и 5 тебешира

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X