Електронна Мишена + Пистолет

45.99 лв.

Играта с тази електронна мишена + пистолет ще накара детето ви да се почувства като истински стрелец. Комплектът включва изстрелвач, пистолет, 3 безопасни стрели и 5 топки, които плават във въздуха, затруднявайки уцелването на целта. Въздушната турбина в диска кара топките да се носят във въздуха, а регулируемите отвори за въздух позволяват настройка на височината, увеличавайки или намалявайки трудността. Комплектът е универсален и може да се използва с други пистолети, прашки или лъкове. Това е идеална игра за състезания между връстници или забавление с любимите хора.

В наличност

МИШЕНАТА - тази уникална мишена ще накара вашето дете да се почувства като истински стрелец. Комплектът включва изстрелвач, пистолет, три стрели и 5 топки, които се носят във въздуха, което затруднява уцелването на целта. Детето може да се състезава с връстници или любими хора, за да бъде най-добрият стрелец.

ПЛАВАЩИ ТОПКИ - дискът има въздушна турбина, която кара топките да се носят във въздуха. Отворите за изпускане на въздух са регулируеми, така че можете да зададете височината, на която ще бъде вашата цел, като по този начин увеличите или намалите нивото на трудност.

ПИСТОЛЕТ И 3 СТРЕЛИ - комплектът включва пистолет и три безопасни стрели за събаряне на топки. Комплектът е пълен, така че не се налага да купувате допълнителни аксесоари.

УНИВЕРСАЛЕН - мишената ще работи перфектно и в комплект с други пистолети или аксесоари като прашка или лък.

Спецификация:
- цвят: многоцветен
- материал: PP, други: ABS
- брой елементи в комплекта: 22 бр
- захранване: батерии, USB кабел
- размери: 28,5 х 7 х 27,5 см
- тегло: 0,600 кг
- тегло в опаковка: 0,800 кг.

Допълнителна информация

Тегло 0.800 кг
Размери 40 × 30 × 8 см

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Тази електронна мишена + пистолет е подходяща за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва изстрелвач, пистолет, 3 стрели и 5 топки.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X