Грънчарско Колело с Глина и Аксесоари

(1 клиентски отзив)

37.99 лв.

Нашето грънчарско колело с глина и аксесоари предлага регулируеми скорости за различни нива на игра. Захранва се с батерии, позволявайки игра навън. То развива умения за концентрация и търпение, като предоставя възможност за създаване на различни форми и изделия. Комплектът включва различни аксесоари като четки, бои и ножове, които подпомагат креативността и радостта на децата, стимулирайки техните занаятчийски умения и развивайки въображението им.

Изчерпан

СКОРОСТИ - може да настройвате скоростта на две нива, като детето може да избере по-бавна или по-високата такава. Играта с грънчарско колело е отлично упражнение за развиване на умения за концентрация, а и търпение, тъй като процесът на оформяне на глината изисква време.

ЗАХРАНВАНЕ С БАТЕРИИ - колелото се захранва с батерии, което е прекрасно решение, защото това дава възможност за игра навън.

КРЕАТИВНОСТ – дава възможност на вашето дете да развихри въображението си, да създаде различни форми, да си моделира чаша, чиния, купа и всичко, което си намисли. Играта с грънчарско колело създава в децата чувство, че са в света на изкуството и занаятите, като ги учи на техники и умения.

ПРИНАДЛЕЖНОСТИ - в комплекта са включени четки, бои, пластмасови ножове, като можете с лекота да украсите вашата чаша, чиния или ваза. Всичко това носи на децата голяма радост и удоволствие, което помага за тяхното развитие.

Включено:
- грънчарско колело
- глина 2 бр. (общо 800гр.)
- бои - 6 цвята
- четки за рисуване - 2 бр.
- инструменти за дърворезба
- палитра за смесване на бои
- корда за рязане на глина от кръга

Спецификация:
- възраст: 8+ години
- захранване: 2бр. "D" R20 батерии (не са включени)
- размери на колелото: 22 х 22 см
- тегло на комплекта: 1,15 кг

Допълнителна информация

Тегло 1.450 кг
Размери 35 × 26 × 10 см

1 отзив за Грънчарско Колело с Глина и Аксесоари

  1. blank

    Силвия Йорданова

    Много занимателна играчка, доволната съм и качеството е супер.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Грънчарското колело с глина и аксесоари е подходящо за деца на възраст 8+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва грънчарско колело, 2бр. глина (общо 800гр.), бои – 6 цвята, 2бр. четки за рисуване, инструменти за дърворезба, палитра за смесване на бои, корда за рязане на глина от кръга.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X