Детска Играчка За Баня

34.99 лв.

Тази играчка за баня развива креативността на децата, предоставяйки забавление. Децата могат да построят висока кула и пързалка за патенца и бобчета, създавайки различни писти с препятствия всеки път. Вендузите улесняват закрепването на пистата към плочки, стъкло или вана, правейки я лесна за използване. Възможността да разсейвате детето с нещо приятно, ще ви помогне да извършите необходимите хигиенни дейности много по-лесно. Като например изплакването на главата, което не винаги се харесва на децата. Освен това играта ще насърчи редовното използване на банята.

В наличност

РАЗВИВА КРЕАТИВНОСТТА - тази водна вързалка за патета ще достави страхотно забавление на детето. Малчуганът може да се превърне в креативен конструктор и да построи висока кула и пързалка за детски патенца и бобчета.

РАЗЛИЧНИ ПИСТИ - можете да конструирате своя собствена писта с препятствия, като тя може всеки път да е различна. Единственото ограничение е вашето въображение. Проверете дали бобчетата и топчетата ще могат да се справят с всяко препятствие.

ЛЕСНО ЗАКРЕПЯНЕ - допълнително към играчката има вендузи, които улесняват закрепването на пистата към плочки, стъкло или вана.

Вклюючено:
- 20 релсови елемента
- 13 вендузи
- 2 макари
- 3 топки
- 3 бобчета
- 2 патета
- 1 цедка

Спецификация:
- цвят: многоцветен
- възраст: 3+
- монтаж: вендузи
- размери: 45/43/12см
- тегло: 0,672 кг
- тегло в опаковка: 0.912кг

Възможността да играете по време на къпане е от голяма полза на много родители, а именно разсейването на детето ще помогне на родителя да извърши необходимите хигиенни дейности много по-лесно. Като например изплакването на главата, което не винаги се харесва на децата. Освен това играта ще насърчи редовното използване на банята.

Допълнителна информация

Тегло 0.912 кг
Размери 28 × 27 × 10 см

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Тази детска играчка за баня е подходяща за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Включва 20 релсови елемента, 13 вендузи, 2 макари, 3 топки, 3 бобчета, 2 патета и 1 цедка

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X