Кафяво Плюшено Мече – Animal Planet – 25см.

23.90 лв.

Кафявото плюшено мече – Animal Planet с височина 25 см впечатлява със своята изящност. Хибернацията, която е част от неговия живот, е удивителен механизъм на природата, предоставящ важни научни отговори и възможности за разширение на нашето разбиране както за медицината, така и за космоса. Тази сладка плюшена играчка е идеална за гушкане и украса в детската стая, изработена от висококачествен плюш, който придава мекота и комфорт при всяко докосване.

В наличност

Кафявото плюшено мече - Animal Planet, с височина 25 см, не просто впечатлява със своята красота, но и предлага вълнуващ поглед върху уникалната природа на мечките. Хибернацията, която те използват за адаптация към зимните условия, е феномен, който привлича вниманието на учени и насърчава нови изследвания в областта на медицината и космическите изследвания.

Тази плюшена играчка е идеална за гушкане и декорация в детската стая. Изработена е от висококачествен рециклиран полиестер, който не само е мек и приятен на допир, но и допринася за опазването на околната среда. Размерът ѝ от 19 х 25 х 21 см я прави перфектна за обичайно носене и показване.

За да запазите мечето във възможно най-добро състояние, препоръчваме пране на ръка в хладка вода, без центрофуга, без гладене и без изтискване. Така ще гарантирате дълготрайността и запазването на мекотата му за дълго време. Това е не само играчка, но и част от природата, която може да привлече и учебен интерес, докато предлага безкрайни часове на удоволствие и радост.

Допълнителна информация

Тегло 0.500 кг
Размери 25 × 19 × 21 см
Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X