Килимче За Редене На Пъзел

29.99 лв.

Това килимче за редене на пъзел е от филц, което го прави удобно за огъване и пренасяне. В комплект е с надуваем тубус за удобно съхранение и има включени велкро ленти за защита от разгъване. Постелката предлага шаблони за 6 размера пъзели с отпечатани полета за още по-лесно нареждане. В комплекта са и 4 панерчета за сортиране на части на пъзела, които предотвратяват смесването на частите. Опаковано е в калъф с регулируема дължина на дръжката за удобно носене на рамо или в ръка.

В наличност

УДОБЕН МАТЕРИАЛ - килимчето за редене на пъзел е изработено от филц, който е лесен за огъване и пренасяне. Част от комплекта е също и надуваемият тубус, който улеснява съхранението и пренасянето на постелката и частите на пъзела. Включени са и 3 велкро ленти, които предпазват ролката от разгъване.

ШАБЛОНИ ЗА 6 РАЗМЕРА ПЪЗЕЛИ - постелката има отпечатани полета (пунктираните линии), които помагат при решаването на пъзели. Полетата са в шесте основни размера пъзели.

4 ПАНЕРЧЕТА - в комплекта има и 4 панерчета за сортиране на пъзел, които ви позволяват да разделите частите на отделни групи. Така че можете да съхранявате отделни групи от частите на пъзела, без да се притеснявате, че ще се разпаднат или смесят.

КАЛЪФ - постелката е опакована в калъф/чанта и се затваря с канап със стопер. Дължината на дръжка на чантата се регулира и позволява да се носи в ръка или на рамо.

Включено:
- килимчето за редене
- тубус
- 4 панерчета за пъзел
- помпа с два края
- ленти за фиксиране на постелката
- калъф за съхранение

Спецификация:
- материал: филц + пластмаса
- цвят: многоцветен
- размери на калъфа: 80 см
- размери на панерчетата: 15 х 15 см
- размери на постелката: 115 х 67 см
- тегло: 392 гр
- тегло в опаковка: 426гр

Килимчето за пъзели може да е много полезено за всички деца и възрастни, които са любители на пъзелите. Улеснява организирането, съхраняването и сглобяването на пъзели.

Допълнителна информация

Тегло 0.426 кг
Размери 36 × 32 × 6 см

Често Задавани Въпроси:

Какво включва комплектът?

Към килимчето за редене на пъзел е включен и тубус, 4 панерчета за пъзел, помпа с два края, ленти за фиксиране на постелката и калъф за съхранение.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X