Комплект За Детски Бижута И Аксесоари

21.99 лв.

Комплектът за детски бижута и аксесоари включва разнообразни цветни мъниста в различни форми, които позволяват на децата да създават гривни, колиета и диадеми. Тези дейности развиват художествените умения, въображението, концентрацията, фината моторика и креативността на децата, като същевременно насърчават сътрудничеството и социалните умения при игра с приятели. Комплектът е лек и преносим, което го прави удобен за носене в детската градина или при приятели. Комплектът съдържа 900 елемента, предоставящи безброй възможности за създаване на красиви бижута.

В наличност

КОМПЛЕКТ ЗА БИЖУТА – В комплекта са включени най различни цветни мъниста в различни форми. Благодарение на тях детето може да изработи гривни, колиета или ленти за глава, които да носи или да подари на любим човек.

УЧЕНЕ И ЗАБАВЛЕНИЕ – Подобен тип занимания имат положителен ефект върху развитието на детето. Развиват се художествените му умения и въображение, подобрява се концентрацията и фината моторика, стимулира се креативността у детето и учи на сътрудничество и социални умения, когато детето играе с приятели.

ПРЕНОСИМ – комплектът е удобен за пренасяне и лек и това позволява на детето при желание да го вземе със себе си в детската градина например или при приятел.

XXL КОМПЛЕКТ – този комплект от цели 900 елемента ще позволи на детето да създава бижута в различни форми и с различни мотиви.

Включено:
- 900 различни елемента
- ленти/диадеми за глава
- връв
- корда
- крепежни елементи и конектори
- мъниста
- ножица

Спецификация:
- Брой елементи 900
- Размери: 13х 27х2,5 см
- тегло: 358гр
- тегло в опаковка: 415гр

Допълнителна информация

Тегло 0.415 кг
Размери 16 × 37 × 4 см

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Комплектът е подходящ за деца на възраст 5+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът за детски бижута и аксесоари включва 900 различни елемента – ленти/диадеми за глава, връв, корда, крепежни елементи и конектори, мъниста и ножица.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X