Комплект за Изработка на Детски Бижута + Кутия + Подаръчна Торбичка

39.99 лв.

Този комплект за изработка на детски бижута е идеален за момиченца, които обичат украшенията. Включва разнообразни мъниста и висулки за създаване на гривни и колиета. Опакован е в красива кутия с цип и отделения за лесно съхранение и транспортиране. Съдържа 69 елемента, включително верижки за колиета и гривни. Предлага се с подаръчна торбичка. Играта стимулира ръчните умения, въображението и креативността на децата, като им осигурява гарантирано забавление.

Изчерпан

РАЗНООБРАЗНИ МЪНИСТА – този прекрасен комплект би се харесал на всяко момиченце, което обича бижута. В комплектът има много цветни висулки в най-различни форми. Благодарение на тях вашето детенце може само да направи и съчетае своите гривни и колиета, които ще носи или да ги подари на някой близък свой приятел.

КРАСИВА КУТИЯ - комплектът е лек и компактен, което дава възможност на детето лесно да го взема със себе си където пожелае. Всичко е опаковано в разкошна кутия с цип, разделена на отделения, с кукички и място за всички украшения. Заема малко място, а съхранението и транспортирането му е лесно. Хубавото на комплекта е, че съдържа подаръчна торбичка и да го използвате за подарък за рожден ден или друг повод.

СЪДЪРЖАНИЕ - комплекта съдържа 69 елемента които вашето дете може да съчетава различно и да ги превръща в прекрасни, цветни гривни и герданчета. Включени са и 3бр. верижки за колиета и 3бр. за гривни, на които се редят мънистата и висулките.

ГАРАНТИРАНО ЗАБАВЛЕНИЕ - играта е гарантирана, а също има и положителен ефект върху развитието на детето, развива ръчните му умения, както и въображението, като заедно с това упражнява концентрацията и стимулира креативността.

Включено:
- 3бр. гривни
- 3бр. верижки за колиета
- 20бр. кръгли висулки
- 20бр. плоски висулки
- 21бр. висулки с фигурка
- 1бр. красива кутия
- 1бр. подаръчна чантичка

Спецификация:
- цвят: разнообразни цветове
- дължина на гривната: 15-20см
- дължина на герданчето: 40-45см
- размери на кутията: 9,5х9,5х5см
тегло: 221 гр.

Допълнителна информация

Тегло 0.281 кг
Размери 16 × 14 × 7 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Комплект за Изработка на Детски Бижута + Кутия + Подаръчна Торбичка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Комплектът за изработка на детски бижута е подходящ за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва 3бр. гривни, 3бр. верижки за колиета, 20бр. кръгли висулки, 20бр. плоски висулки, 21бр. висулки с фигурка, 1бр. красива кутия, 1бр. подаръчна чантичка.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X