Комплект за Отпечатъци на Бебе или Домашен Любимец

16.99 лв.

Този комплект за отпечатъци на бебе или домашен любимец предлага мастило, което не цапа и осигурява чист отпечатък на карта. Продуктът е лесен за използване и осигурява идеални отпечатъци на бебешки крачета или ръчички, както и на домашни любимци. Мастилото е многократно използваемо и може да се приложи върху различни повърхности. Подходящ за бебета, деца и домашни любимци, отпечатъкът е запазено споменче за размерите на техните крака или лапички.

Изчерпан

МАСТИЛО, КОЕТО НЕ ЦАПА - малкият отпечатък на вашето бебе ще остане върху бялата карта и бебето ще остане чисто! Поради качеството на мастилото ще получите детайлни и идеални отпечатъци на бебешкото краче или ръчичка, защо не и на домашния любимец. Отлично качество на продукта. Много лесен за използване.

СТАВА БЪРЗО - За да се получи отпечатък, трябва да се уверите, че мастилото е обърнато надолу върху включената бяла карта, след това натиснете крака или ръката на вашето дете върху мастилената подложка и оставете да изсъхне.

МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА - включеното в комплекта мастило може да се използва за голям брой отпечатъци, като може да се прилага и върху обикновена хартия или картон.

ЗА БЕБЕТА, ДЕЦА ИЛИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - отпечатъкът може да бъде използван както за малки ръчички и крачета на бебета / деца, така и за домашни любимци като кучета, котки или пък гризачи. Ръце / Крака / Лапи трябва да са с размери не по-големи от 5,7 cm ширина и 9,9 cm. височина. Сега винаги ще можете да си спомните колко малко е било вашето бебе.

Спецификации:
- цвят на мастилото: черен
- размери на отразяващата - повърхност: 5.7 х 9.9 см
- размер: 8 х 12,5 см
- тегло: 28гр

Допълнителна информация

Тегло 0.029 кг
Размери 15 × 13 × 2 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Комплект за Отпечатъци на Бебе или Домашен Любимец”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

Какво включва комплектът?

Комплектът включва карта с мастило, 2бр. бели карти.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X