Разпродажба!

Маркери За Рисуване Върху Вода

Original price was: 35.00 лв..Current price is: 24.99 лв..

Иновативните маркери за рисуване върху вода осигуряват голямо забавление. Освен за вода, могат да се използват и върху хартия или дъска, което ги прави подходящи както за офиса, така и за детската стая. Безопасни са за деца, тъй като не съдържат токсични вещества или оцветители. Комплектът включва керамична лъжица, върху която да се рисува с маркерите, за да се отделят лесно рисунките във водата. След изсъхване на рисунката, лъжицата се потапя във вода и картината остава на водната повърхност. А освен всичко, кутията на маркерите може да се използва като воден басейн за потапяне на лъжицата. Тези маркери са идеални за креативна игра и забавление.

В наличност

ЗАБАВЛЕНИЕ - тези маркери са чудесен начин за забавление с рисуване. С маркерите може да се рисува и върху хартия или дъска, което означава, че могат да се използват както в офиса, така и в детската стая.

БЕЗОПАСНИ - Маркерите не съдържат токсични вещества или оцветители и се поддържат лесно чисти, което ги прави напълно безопасни за деца.

ВКЛЮЧЕНА ЛЪЖИЦА - в комплекта има включена керамична лъжица, върху която се рисува с маркерите и след изсъхване на картината потапяме лъжицата във вода. Рисунката остава на водната повърхност и лъжицата е готова за изваждане от водата и повторна употреба.

СПЕЦИАЛНО ДЪНО - кутията на маркера може да се използва като воден басейн. Ако нямате под ръка купа, а детето ви иска да рисува, просто налейте вода в тавата и готово.

Включено:
- кутия
- 12 маркера в различни цветове
- керамична лъжичка

Спецификация:
- размери: 31х20х3,5см
- тегло: 310 гр
- тегло в опаковка: 382 гр

Допълнителна информация

Тегло 0.382 кг
Размери 22 × 33 × 5 см

Често Задавани Въпроси:

Какво включва комплектът?

Включено – кутия, 12 маркера в различни цветове, керамична лъжичка.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X