Подложка за Игра и Съхранение на Играчки

12.00 лв.

Нашата подложка за игра и съхранение на играчки е удобна и практична за родителите. С нея няма нужда от дълго подреждане на играчките, тъй като всичко може да се събере с едно движение. Идеална за пътувания, чантата предлага лесен транспорт и съхранение на играчките. Дръжката позволява удобно носене или закачане на стената. Това практично решение предоставя на детето постелка и място за игра навсякъде.

В наличност

Удобство и практичност в едно! С тази подложка няма да изпитвате неудобство от дълго подреждане на играчки след играта на вашето дете. Благодарение на чантата можете бързо и лесно да приберете всички части от конструктора, топките и другите играчки, като съберете всичко с едно движение.

Идеален за пътувания и за съхранение в дома, този продукт предоставя практично решение за организацията на игралното пространство на вашето дете. Той осигурява постелка и удобно място за игра, независимо къде се намирате.

С чантата, която е снабдена с удобна дръжка, можете лесно да транспортирате играчките или да ги закачите на стената за по-голям ред и удобство. Това е чудесно решение както за дете, така и за родителите.

Характеристики:

Материал: Полиестер
Цвят: Син
Диаметър: 150см
Тегло: 190гр

Допълнителна информация

Тегло 0.199 кг
Размери 32 × 27 × 1 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подложка за Игра и Съхранение на Играчки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

Какво включва комплектът?

Комплектът включва подложка за игра и съхранение на играчки.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X