Разпродажба!

Работилница с Инструменти и Акумулаторна Бормашина

Original price was: 80.00 лв..Current price is: 69.99 лв..

Нашата работилница с инструменти и акумулаторна бормашина предлага много часове на забавление, като децата имитират възрастните. Комплектът съдържа разнообразни елементи, гарантирайки, че детето няма да скучае. Тези леки инструменти подпомагат развитието на ръчните умения и учат на прецизност и концентрация. Работилницата насърчава самостоятелна или групова игра и учи децата да поддържат ред. Инструментите стимулират въображението, представяйки реални професии като ремонтни дейности и поправка на автомобили.

В наличност

МНОГО ЧАСОВЕ ЗАБАВЛЕНИЕ - всички знаем, че за повечето деца най-голямото забавление е да имитираш възрастни. Работилницата ще позволи на момченцата безопасно да имитират баща си. Комплектът съдържа много елементи, така че вашето дете със сигурност няма да скучае с него.

ПОДПОМАГА РАЗВИТИЕТО - инструментите са леки и пригодени за малки ръчички. Работилницата с инструменти подобрява ръчните умения на децата и в същото време ги учи на прецизност и концентрация. Работилницата може да научи и най-малките деца как да работят с различните инструменти.

УЧИ - работилницата е идеална както за самостоятелна игра, така и за игра с връстници, братя и сестри или родители. Тя учи детето също и да поддържа ред, тъй като винтовете и инструментите имат своето място и трябва детето да се грижи да не се изгубят.

СТИМУЛИРА ВЪОБРАЖЕНИЕТО – всички инструменти от работилницата, имитират истинските си двойници. Допълнително в комплекта има бормашина на батерии с въртяща се бургия! Така детето ще се почувства като възрастен и може да играе различни професии, включително такива, които са свързани с ремонтни дейности, поправка на автомобили и други подобни.

ВКЛЮЧЕНО:
- отвертки - няколко вида
- чук
- трион
- клещи
- регулируем гаечен ключ x3
- менгеме
- кирка
- шублер
- динамометричен ключ
- работилница
- винтове, болтове и шайби

Спецификация:
материал: пластмаса
височина до плот: 32,5см
размери: 70 x 58 x 32.5см
тегло: 1,550кг
тегло на опаковката: 2,360кг

Комплектът за майстори със сигурност ще се хареса на малките момчета, но също така ще представлява интерес за момичета, които обичат да придружават татковците си в ремонти и бърникане. Играта с истински инструменти е опасна за малките деца, така че нашата работилница с инструменти е идеален заместител. Стабилната конструкция на работната маса и множеството работни елементи осигуряват много часове забавление и най-вече безопасна игра, която може да стимулира таланта на вашето дете за домашна или ръчна работа.

Допълнителна информация

Тегло 2.360 кг
Размери 74 × 51 × 9 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Работилница с Инструменти и Акумулаторна Бормашина”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Работилницата с инструменти и акумулаторната бормашина са подходящи за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва няколко вида отвертки, чук, трион, клещи, 3бр. гаечни ключове, менгеме, кирка, шублер, динамометричен ключ, работилница, винтове, болтове и шайби.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X