Разпродажба!

Състезателна Интерактивна Писта

(1 клиентски отзив)

Original price was: 105.00 лв..Current price is: 95.00 лв..

Тази състезателна интерактивна писта е проектирана за динамично и вълнуващо изживяване с коли играчки, като пътните знаци предупреждават за препятствията по маршрута, включително блокада след моста. Кулата със спирален лифт осигурява старт и край на пистата, като прозрачните стени позволяват видимост към автомобилите. Комплектът включва 4 автомобила в пастелни цветове с метални колела за стабилизация, а постелката от фолио придава реалистичност на изживяването.

В наличност

ПИСТАТА - е проектирана да осигури вълнуващо и динамично изживяване при игра с коли играчки. Пътните знаци са стратегически разположени по цялата дължина на пистата, които предупреждават и информират за всякакви трудности или препятствия, срещани по маршрута. Следващото препятствие е блокада точно след моста, от нея може да се контролирате трафика на касата за събиране на пътни такси, преди да влезете в кулата със спираловидна писта, която придвижва колите до най-горното ниво. Тук има и магазин за закуски. На едно от нивата на пистата има и паркинг за коли, където колите имат стабилно място за паркиране и няма да тръгнат сами. В скалата има паркинг за два автомобила. Комплектът включва също и стикери, които дават възможност на детето да използва креативно мислене и да маркира елементите по пистата.

КУЛА СЪС СПИРАЛЕН ЛИФТ – стартът и краят на състезателната писта се намират до спираловидната кула, която извежда автомобилите на горното ниво. Благодарение на прозрачните стени можем да видим колите, които отиват до самия връх. След като пистата се включи, тя започва да премигва, куполът и започва да се върти и да осветява пистата и има приятна музика.

КОМПЛЕКТ АВТОМОБИЛИ – пистата се предлага с комплект от 4 автомобила, в приятни пастелни цветове. Всяка кола е изработена от висококачествена пластмаса. Всяка от колите има допълнително колело (метално), което спомага стабилизирането при спиране на паркинг или влизане в асансьор.

ПОСТЕЛКАТА – за по-голяма реалистичност, в комплекта е включена и постелка от плътно фолио с високо качество.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:
- цвят: многоцветен
- материал: висококачествена пластмаса + метал
- захранване: 2 батерии AA + 2 батерии AAA (не са включени)
- размери на пистата - разгъната: 70 х 38 х 25 см
- размери на постелката: 87 х 57 см
- тегло на комплекта: 1 кг
- тегло с опаковката: 1,8 кг

Допълнителна информация

Тегло 1.800 кг
Размери 38 × 32 × 18 см

1 отзив за Състезателна Интерактивна Писта

  1. blank

    Мартин Димитров

    Пистата е страхотна, препоръчвам!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Състезателната интерактивна писта е подходяща за дете на 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва състезателната интерактивна писта, кула със спирален лифт, комплект автомобили и постелка.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X