Водна Подложка за Рисуване

15.00 лв.

Водната подложка за рисуване предлага безопасна забава с нецапащи маркери на водна основа. Магическите маркери се пълнят с вода и могат да се използват повторно. Ярките цветове и внимателно обработените ръбове гарантират безопасността на играта. Подложката възпроизвежда 4 цветни нюанса и стимулира въображението, креативността и ръчните умения. Образователните шаблони подпомагат ученето на букви, цифри и форми. Играта също подобрява социалните умения и насърчава взаимодействието между децата. Лесна за поддържане и съхранение, подложката е водоустойчива.

Изчерпан

СПЕЦИАЛНИ МАРКЕРИ – използването на нецапащи маркери на водна основа прави играта безопасна относно повреда на дрехи, мебели или стени.

ЦВЕТНО И БЕЗОПАСНО – магическите маркери могат да се използват многократно, като се пълнят с вода. А след изсъхване, постелката отново е готова за игра. Ярките цветове привличат вниманието на мъничето и насърчават играта. С цел безопасно използване, подложката е с внимателно обработени ръбове. Детето ще може да създава рисунки в 4 нюанса: зелено, синьо, червено и оранжево.

ВЛИЯЕ НА РАЗВИТИЕТО – постелката стимулира въображението и креативността, а също така подобрява и ръчните умения. Може да подпомогне ученето на цифри, букви, рисуване, цветове и форми. С постелката може да играе и повече от едно дете, а това може да повлияе положително върху социалните умения на детето, а и учи на взаимно сътрудничество.

ОБРАЗОВАТЕЛНО – около самата постелка има отпечатани шаблони за рисуване, детето може се учи да рисува, като следва готовите фигури и шаблони. Подложката е лесна за поддържане и съхранение, а дъното и е водоустойчиво.

Включено:
- постелка за рисуване с вода
- 2 водни маркера

Спецификация:
- материал: пластмаса
- размери на постелката (дължина/ширина): 59 x 79.5см
- тегло: 150гр
- тегло в опаковка: 159гр

Допълнителна информация

Тегло 0.159 кг
Размери 40 × 30 × 2 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Водна Подложка за Рисуване”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Често Задавани Въпроси:

За каква възраст на дете е подходяща играчката?

Водната подложка за рисуване е подходяща за деца на възраст 3+ години.

Какво включва комплектът?

Комплектът включва постелка за рисуване с вода, 2 водни маркера.

Количка0
Няма продукти в количката
Продължи пазаруването
0
X